real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo
real estate menu right
real estate menu right

Нов продажен салон

Нов продажен салон во Струмица на 300 m2 единствен во Македонија со уникатен избор на ламинати, паркети, теписи, теписони, PVC подлоги

Кликни за галерија тука...

Анкета

Најдобар производ?

Ламинати:            Паркети:              Масивни паркети:
Почитувани посетители,

Ви благодариме што ја посетивте нашата интернет страна... 
Овде ќе Ви бидат презентирани дел од производите и услугите кои ги нуди нашата компанија, квалитетот, високиот професионализам и врвната експертиза која ја нудиме...

Фирмата " ЛАВ КОМЕРЦ " успешно работи и опстојува многу години на македонскиот пазар како резултат на професионалноста, деловноста, посветеноста и секако задоволството на нашите клиенти. Основна дејност на “" ЛАВ КОМЕРЦ " е продажба на ламинати, паркети и масивни паркети.

Комплетна понуда за деловни простори, куќи, станови од реномирани производители.

 

ЕДИНСТВЕНО И НАЈНОВО ВО МАКЕДОНИЈА
LVT(luxury vinyl tile)

Гумен pvc под на клик систем со многу поголема отпорност на гребење од ламинатите и паркетите...структура на дрво, избор на уникатни дезени, брза и лесна монтажа, отпорни на вода

НАЈНОВО: ТЕКСТИЛНИ ПЛОЧКИ
(carpet tile)


Текстилни плочки со врвен квалитет, избор на повеќе дезени, лесна и брза монтажа, перфектна звучна и термо изолација, 100% еколошки производ

 

       Партнери


 


DEVELOPED AND HOSTED BY NINEKS.