Модел 8155 Narrow

855 ден

Информации

Дебелина

Класа

AC4/32

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Krono – Original

Цена

855 ден/м2

Модел

8155 Narrow

Опис

Tип на формат Даска
Димензии 1,285 x 123 x 10 mm

Опис

Tип на формат Даска
Димензии 1,285 x 123 x 10 mm
ПОНУДА ЗА:
Модел 8155 Narrow - Категории: , .
Продукт ID: 4127