Модел K071

375 ден

Информации

Модел

К 071

Дебелина

Класа

AC3/31

Фуга

/

Систем за заклучување

Производител:

Krono – Original

Цена:

375 ден/м2

Опис

Колекција Selection Click- Модел K071

Tип на формат Даска
Димензии  1,285 x 192 x 7 mm

Опис

Колекција Selection Click- Модел K071

Tип на формат Даска
Димензии  1,285 x 192 x 7 mm
ПОНУДА ЗА:
Модел K071 - Категории: , .
Продукт ID: 4138