Модел 8781

299 ден

Информации

Модел

8781

Дебелина

Класа

AC3/31

Фуга

/

Систем за заклучување

Производител:

Krono – Original

Цена:

299 ден/м2

Опис

Колекција Selection Click- Модел 8781

Tип на формат Даска
Димензии 1382mm X 195mm X 6mm

Опис

Колекција Selection Click- Модел 8781

Tип на формат Даска
Димензии 1382mm X 195mm X 6mm
ПОНУДА ЗА:
Модел 8781 - Категории: , .
Продукт ID: 4136