Модел 0013

435 ден

Информации

Дебелина

Класа

AC4/32

Систем за заклучување

Фуга

/

Производител:

Tarkett

Цена

435 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 8
Квадратура по пакет 2.005 m2
Начин на вградување Клик

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 8
Квадратура по пакет 2.005 m2
Начин на вградување Клик
ПОНУДА ЗА:
Модел 0013 - Категории: , .
Шифра: 504421002-1-1 Продукт ID: 2866