Модел 1010

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 5
Квадратура по пакет 1,253 m2
Вкупна тежина 12538 g/m²
Начин на вградување Клик

[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://tarkett-home.esignserver3.com/tarkett2/see/gallery.do” title=”ROOM DESIGNER НА Tarkett”] 


Изборот на оваа колекција ќе донесе мал дел од атмосферата на природата и совршената убавина на дрвото во Вашиот дом. Секое парче вклучува лични емоции и креативност, што дополнително ја нагласува хармонијата и убавината на подот. Силата и издржливоста се главните карактеристики на оваа колекција.

Информации

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

1.105 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 5
Квадратура по пакет 1,253 m2
Вкупна тежина 12538 g/m²
Начин на вградување Клик