Модел 5025

Estetica –  Модел 5025

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 7
Квадратура по пакет 1.754 m²
Вкупна тежина 8063 g/m
Начин на вградување Клик

[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://tarkett-home.esignserver3.com/tarkett2/see/gallery.do” title=”ROOM DESIGNER НА Tarkett”] 


Esteta (од грчкиот збор “aisthetes”, што значи чувство, перцепција), љубител на уметност, познавач на софистицирана уметност. Опкружена е со прекрасни работи. Секој детал е важен. Колекцијата Estetica беше создадена од страна на нашите дизајнери за софистицирани луѓе. Ламинат Естетика е стара сензуална перцепција на светот и им дава на сопствениците вистинско естетско уживање.

Информации

Модел

5025

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

750 ден/м2

Опис

Estetica –  Модел 5025

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 7
Квадратура по пакет 1.754 m²
Вкупна тежина 8063 g/m
Начин на вградување Клик