Модел 8018

Pilot- Mодел 8019

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 6
Квадратура по пакет 1.232 m²
Вкупна тежина 8958 g/m²
Начин на вградување Клик

[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://tarkett-home.esignserver3.com/tarkett2/see/gallery.do” title=”ROOM DESIGNER НА Tarkett”] 


Kолекцијата Pilot е иновативно решение кое отвора нови аспекти во дизајнирањето на вашиот дом.

 

Информации

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

760 ден/м2

Модел

8018

Опис

Pilot- Mодел 8019

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 6
Квадратура по пакет 1.232 m²
Вкупна тежина 8958 g/m²
Начин на вградување Клик