Модел 8630 Narrow

695 ден

Информации

Модел

8630 Narrow

Дебелина

Класа

AC4/32

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Krono – Original

Цена

695 ден/м2

Опис

Super Natural Narrow – Модел 8630

Tип на формат Даска
Димензии 1,285 x 123 x 8 mm

Опис

Super Natural Narrow – Модел 8630

Tип на формат Даска
Димензии 1,285 x 123 x 8 mm
ПОНУДА ЗА:
Модел 8630 Narrow - Категории: , .
Продукт ID: 4073