Модел 8633 Narrow

695 ден

Информации

Модел

8633 Narrow

Дебелина

Класа

AC4/32

Систем за заклучување

Фуга

/

Производител:

Krono – Original

Цена

695 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Димензии 1,285 x 123 x 8 mm

Опис

Tип на формат Даска
Димензии 1,285 x 123 x 8 mm
ПОНУДА ЗА:
Модел 8633 Narrow - Категории: , .
Продукт ID: 4076