Колекцијa Boho


Теписите од колекцијата Boho изобилуваат со софистициран изглед. Одлична комбинација на ултра мек полипропилен со примеси на  бел полиестер во модерни и класични дизајни кои се секогаш популарни. Различни височини на екстремно густо поставени влакна,  создаваат 3Д ефект што ќе ја збогати просторијата и ќе направи впечатлива атмосфера и  незаборавно искуство на мекост при допир.

Димензии:

 

Колекција BOHO

160х230=11.000 денари

140х200=8.400 денари

120х170=6.100 денари

80х150=3.590 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Adria-76-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис