American Walnut Andante

Трослоен паркет Walnut American Andante..

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: орев
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: NUG83KUD (10037124)
Градирање: Andante
Димензии: 14 x 214 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
 Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фуга,  нечеткан
Стил: урбан/класик
Цена: 7880 ден/м2

Изглед на Walnut American Andante во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Walnut American Andante..