American Walnut

Трослоен паркет American Walnut.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: орев
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 138
Шифра: NSG823FD (10042019)
Градирање: Adagio
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран- 2V,  четкан
Стил: урбан/класичен
Цена: 10.770ден/м2

Изглед на American Walnut во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет American Walnut.