Модел 1002

1.105 ден

Информации

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

1.105 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 5
Квадратура по пакет 1,253 m2
Вкупна тежина 12538 g/m²
Начин на вградување Клик

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 5
Квадратура по пакет 1,253 m2
Вкупна тежина 12538 g/m²
Начин на вградување Клик
ПОНУДА ЗА:
Модел 1002 - Категории: , .

 

Изборот на оваа колекција ќе донесе мал дел од атмосферата на природата и совршената убавина на дрвото во Вашиот дом. Секое парче вклучува лични емоции и креативност, што дополнително ја нагласува хармонијата и убавината на подот. Силата и издржливоста се главните карактеристики на оваа колекција.

Шифра: 504421002 Продукт ID: 1269