Колекција Dream


Килими изработени од најмекиот полиестер микрофибер на пазарот. Квалитет, уникатен допир, палета на пастелни бои, кадифен изглед, се некои од карактеристиките што го разликуваат овоj тепих од останатите колекции.. Полиестерскиот микрофибер е исклучително стабилен и функционален.

Димензии:

200×290=19.960 денари

160×230=12.660 денари

120×170=7.020 денари

80×150=4.130 денари

67×110=2.540 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_City-66-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис