Колекција Gala


Килими изработени од многу меки полиестерски предива, кои освојуваат со нивниот неверојатен изглед и мекост. Многу густата и кадифена структура на овие килими ќе го збогати целокупниот ентериер. Килимите од серијата Гала се меки на допир и изгледаат луксузно во просторот. Палетата на бои е во исто време комерцијална и трендовски, а килимите се исто така достапни во тркалезна форма.

Димензии:
200×290
160×230
140×200
120×170
80×150
67×110
o 120
o 80


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.tarkettsee.com/en_RS/collection-C001926-gala” title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис