Модел К071

375 ден

Информации

Модел

К071

Дебелина

Класа

AC3/31

Систем за заклучување

Фуга

/

Производител:

Krono – Original

Цена

375 ден/м2.

Опис

Колекција Selection Click- Модел К071

Tип на формат Даска
Димензии 1382mm X 195mm X 7mm

Опис

Колекција Selection Click- Модел К071

Tип на формат Даска
Димензии 1382mm X 195mm X 7mm
ПОНУДА ЗА:
Модел К071 - Категорија: .
Продукт ID: 4061