Модел 5019

860 ден

Информации

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

860 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 5
Квадратура по пакет 1.253 m²
Вкупна тежина 10748 g/m²
Начин на вградување Клик

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 5
Квадратура по пакет 1.253 m²
Вкупна тежина 10748 g/m²
Начин на вградување Клик
ПОНУДА ЗА:
Модел 5019 - Категории: , .

 

Колекцијата Navigator е посветена на пионерите, љубопитни и интелигентни луѓе со силен дух. Оваа колекција ја комбинира убавината на текстурата од скапоцено дрво и подобрена издржливост на панелите.

Шифра: 504415019 Продукт ID: 1211