Колекција Mondo


Суптилни модели кои одговараат на различни видови на модерен ентериер.

Димензии:

190×290 = 8900 денари

160×230 = 5940  денари

120×170 = 3290 денари

70×240 = 2710 денари

70×140 = 1580 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Mondo-28-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

 

Информации

Опис