Oak Alamo Castle Plank

Трослоем паркет Oak Alamo Castle Plank

Прооизвод: Трослоен паркет
Дрво: Даб
Површински третман: Live Natural
Формат на даска: Castle plank
Шифра: EAGVVKFD (10036214)
Градирање: Vivo
Димензии:  14 x 209 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: 100% соодветно
Површина: фугиран 2 V, длабоко четкан
Стил: рустикален
Цена: 3580 ден/м2.

Изглед на Oak Alamo  во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Информации

Опис

Трослоем паркет Oak Alamo Castle Plank