Oak Alamo Longstrip

Трослоен паркет Oak Alamo Longstrip.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман: Live Natural
Формат на даска: Longstrip 3-strip
Шифра: EAGLTKTD (10041807)
Градирање: Finale
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина:  без фуга,  нечеткан
Стил: рустикален
Цена: 2460 ден/м2

Изглед на Оак Alamo во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Alamo Longstrip.