Oak Alamo Plank 138

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EAG8VKFD (10036667)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  нечеткан
Стил: рустикален
Цена: 3170 ден/м2

Изглед на Оак Alamo во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Информации

Опис