Oak Andante Long Strip

Трослоен паркет  Oak Andante Long Strip.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Longstrip 3-Strip
Шифра: EIGL35TD (10041715)
Градирање: Andante
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: нефугиран,  нечеткан
Стил: нордиски/рустикален/класичен
Цена: 2790 ден/м2

Изглед на Оак Andante во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет  Oak Andante Long Strip.