Oak Andante Plank 138

3.770 ден

Опис

Трослоен паркет Oak Andante.

ПОНУДА ЗА:
Oak Andante Plank 138 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EBG833FD (10036706)
Градирање: Andante
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил:  нордиски/класичен
Цена: 3770 ден/м2

Изглед на Оак Andante во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

+

Продукт ID: 3940