Oak Animoso Plank 181

Трослоен паркет Oak Animoso

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 181
Шифра: EBGD43FD (10115368)
Градирање: Animoso
Димензии: 14 x 181 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: нордиски/рустикален
Цена: 3990 ден/м2

Изглед на Оак Animoso во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Animoso