Oak Animoso (semi-smoked) Plank 138

4.970 ден

Опис

Трослоен паркет Oak Animoso semi-smoked.

ПОНУДА ЗА:
Oak Animoso (semi-smoked) Plank 138 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EOG843FD (10138176)
Градирање: Animoso
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: урбан/класичен
Цена:  4970 ден/м2

Изглед на Оак Animoso Semi-Smoked во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Продукт ID: 3875