Oak Arizona Plank 138

3.680 ден

Опис

Трослоен паркет Oak Arizona.

ПОНУДА ЗА:
Oak Arizona Plank 138 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EQG875PD (10041988)
Градирање: Concerto
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фуга  нечеткан
Стил: урбан/класичен
Цена: 3680 ден/м2

Изглед на Оак Arizona во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Продукт ID: 3878