Oak Blues 3-Strip White

1.690 ден

Информации

Производ

трослоен паркет

Модел

Oak Blues 3 Strip White

Дебелина

Врста на дрво

Површ. третман

Live Matt

Формат на даска

Castle Plank

Шифра

EIHLTPTD

Фуга

/

Систем за заклучување

Димензии

13х215х2200

Подно греење

Да

Цена

1690 ден/м2

Опис

Oak Blues 3 Strip White

 

Опис

Oak Blues 3 Strip White

 

ПОНУДА ЗА:
Oak Blues 3-Strip White - Категории: , , .
Продукт ID: 4269