Oak Brazilian Brown Longstrip

Трослоен паркет Oak Brazilian Brown Longstrip.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Longstrip 3strip
Шифра: PLGLT3VD (10139195)
Градирање: Finale
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран- 2V,  четкан
Стил: урбан
Цена: 2620 ден/м2

Изглед на Оак Brazilian Brown во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Brazilian Brown Longstrip.