Oak Brown Jasper Plank 138

Трослоен паркеѕ Oak Brown Jasper.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: XZG8VKFD (10037258)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран 2V,  четкан
Стил: урбан/рустикален
Цена: 3170 ден/м2

Изглед на Оак Brown Jasper во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Информации

Опис

Трослоен паркеѕ Oak Brown Jasper.