Oak Concerto Longstrip

Трослоен паркет Oak Concerto Longstrip.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Longstrip 3-strip
Шифра: EBGL76TD (10117155)
Градирање: Concerto
Димензии: 14 x 215 x 2200mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: нефугиран,  четкан
Стил: рустикален
Цена: 2620 ден/м2

Изглед на Оак Concerto во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Concerto Longstrip.