Oak Coral Longstrip

Трослоен паркет Oak Coral  Longstrip.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Longstrip 3 strip
Шифра: OPGLTMTD (10041818)
Градирање: Finale
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фугиран,  нечеткан
Стил: рустикален/нордиски
Цена: 2460 ден/м2

Изглед на Оак Coral во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Coral  Longstrip.