Oak Coral Plank 138

3.870 ден

Опис

Трослоен паркет Oak Coral.

ПОНУДА ЗА:
Oak Coral Plank 138 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: PIG8V6FD (10118937)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: рустикален
Цена: 3870 ден/м2

Изглед на Оак Smoked во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Продукт ID: 3891