Oak cream

Информации

Врста на дрво

Дебелина

Систем за заклучување

Површ. третман

White matt laquered

Подно греење

Да

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 8
Должина 2266 mm
Ширина 188 mm
Вкупна тежина 7.5 kg/m²

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 8
Должина 2266 mm
Ширина 188 mm
Вкупна тежина 7.5 kg/m²
ПОНУДА ЗА:
Oak cream - Категории: , .


Ви благодариме

Цена:1.820 ден. 1.620 денари м2

Продукт ID: 3090