Oak Espressivo White Plank 138

Трослоен паркет Oak Espressivo White.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: GBG8ZMFD (10109275)
Градирање: Espressivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: рустикален
Цена: 3170 ден/м2

Изглед на Оак Espressivo White во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Espressivo White.