Oak Finale Longstrip

Трослоен паркет Oak Finale Long Strip.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Long strip 3-strip
Шифра: EIGLT5TD (10041802)
Градирање: Finale
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: нефугиран,  нечеткан
Стил: рустикален
Цена: 2410 ден/м2

Изглед на Оак Finale Longstrip во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Finale Long Strip.