Oak Fineline

Трослоен паркет Oak Fineline.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live  Matt
Формат на даска: Plank Fineline
Шифра: EIG895RD (10036889)
Градирање: Fineline
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фуга,  нечеткан
Стил: урбан
Цена:  3120 ден/м2

Изглед на Оак Fineline во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Fineline.