Oak Ginger Brown Plank 138

Tрослоен паркет Oak Ginger Brown

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 138
Шифра: PNG8V3FD (10125151)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  нечеткан
Стил: урбан/рустикален
Цена: 3390 ден/м2

Изглед на Оак Ginger Brown во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Информации

Опис

Tрослоен паркет Oak Ginger Brown