Oak Grey Harmony Plank 181

Трослоен паркет Oak Grey Harmony.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 181
Шифра: PBGD43FD (10125652)
Градирање: Animoso
Димензии: 14 x 181 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: рустикален/нордиски
Цена: 3990 ден/м2

Изглед на Оак Grey Harmony во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

+

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Grey Harmony.