Oak Honey Plank 138

3.170 ден

Опис

Трослоен парркет Oak Honey.

ПОНУДА ЗА:
Oak Honey Plank 138 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: OHG8VKFD (10037171)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: рустикален/класичен
Цена: 3170 ден/м2

Изглед на Оак Honey во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Продукт ID: 3869