Oak Indian Summer Castle Plank

Прооизвод: Трослоен паркет
Дрво: Даб
Површински третман: Live Natural
Формат на даска: Castle plank
Шифра: SAGVVKFD (10036464)
Градирање: Vivo
Димензии:  14 x 209 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: 100% соодветно
Површина: фугиран 2 V, дчлабоко четкан
Стил: рустикален
Цена: 4080 ден/м2.

Изглед на Oak Indian Summer  во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис