Mодел 5029

750 ден

Информации

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

750 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 7
Квадратура по пакет 1.754 m²
Вкупна тежина 8063 g/m
Начин на вградување Клик

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 7
Квадратура по пакет 1.754 m²
Вкупна тежина 8063 g/m
Начин на вградување Клик
ПОНУДА ЗА:
Mодел 5029 - Категории: , .

 

Esteta (од грчкиот збор “aisthetes”, што значи чувство, перцепција), љубител на уметност, познавач на софистицирана уметност. Опкружена е со прекрасни работи. Секој детал е важен. Колекцијата Estetica беше создадена од страна на нашите дизајнери за софистицирани луѓе. Ламинат Естетика е стара сензуална перцепција на светот и им дава на сопствениците вистинско естетско уживање.

Шифра: 504015029 Продукт ID: 1082