Oak Oregon Plank 138

Трослоен паркет Oak Oregon.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EYG875PD (10041987)
Градирање: Concerto
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фуга,  нечеткан
Стил: урбан/класичен
Цена: 3680 ден/м2

Изглед на Оак Oregon во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Oregon.