Oak Sand Plank 138

3.500 ден

Опис

Трослоен паркет Oak Sand.

ПОНУДА ЗА:
Oak Sand Plank 138 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Plank 138
Шифра: XHG84MFD (10037245)
Градирање: Animoso
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  нечеткан
Стил: урбан/класичен
Цена: 3500 ден/м2

Изглед на Оак Sand во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

Продукт ID: 3880