Oak (semi-smoked) Animoso Castle Plank

Трослоен паркет Oak semi-smoked Animoso.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Castle Plank
Шифра: EOGV43FD (10138242)
Градирање: Animoso
Димензии: 14 x 209 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: урбан/класичен
Цена: 5860 ден/м2

Изглед на Оак Semi-Smoked во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

+

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak semi-smoked Animoso.