Oak Senses Castle Plank

Трослоен паркет Oak Senses.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Natural
Формат на даска: Castle Plank
Шифра: SPGVZKWD (10138298)
Градирање: Espressivo
Димензии: 14 x 209 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 4V,  длабоко четкан
Стил: рустикален
Цена: 4740 ден/м2

Изглед на Оак Senses во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Senses.