Oak Smoked Marcato Longstrip

Трослоен паркет Оак Smoked Marcato.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Longstrip 3 strip
Шифра: ELGL85TD (10041842)
Градирање: Marcato
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фуга,  нечеткан
Стил: урбан
Цена: 3170ден/м2

Изглед на Оак smoked Marcato во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Оак Smoked Marcato.