Oak Toscana Longstrip

Трослоен паркет Oak Toscana Longstrip

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Longstrip 3Strip
Шифра: ETGL35TD (10041721)
Градирање: Andante
Димензии: 14 x 215 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: без фуга,  нечеткан
Стил: класичен
Цена: 2550 ден/м2

Изглед на Оак Toscana во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Toscana Longstrip