Oak Vivo Plank 138

Трослоен паркет Oak Vivo.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EBG8V3FD (10119061)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: рустикален
Цена: 3390 ден/м2

Изглед на Оак Vivo во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

+

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Vivo.