Oak Vivo Plank 138

Трослоен паркет Oak Vivo.

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Plank 138
Шифра: ELG835FD (10036967)
Градирање: Andante
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  нечеткан
Стил: урбан/класичен
Цена: 5220 ден/м2

Изглед на Оак

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Matt
Формат на даска: Plank 138
Шифра: EIG8V5FD (10036798)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 138 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  нечеткан
Стил: рустикален
Цена: 3160 ден/м2

Изглед на Оак Vivo во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

Информации

Опис

Трослоен паркет Oak Vivo.